Daisy-Liebaut-Diëtiste-DenderleeuwConsultatieadres

Boomgaardstraat 8
9470 Denderleeuw

Tel : 053 67 09 62
Gsm : 0475 43 93 84
Mail :
daisy.liebaut@gmail.com
Een gezonde voeding, het is slechts een onderdeel uit het lijstje van een gezonde levensstijl, maar ongetwijfeld één van de voornaamste basiselementen.

Want uiteraard moet je ook voldoende bewegen, maar een goed functionerend en fit lichaam hangt op zich alweer af van gezonde voeding.

Gevarieerd eten, brood en aardappelen, volop groenten en fruit en veel drinken - alcohol beperken; we denken allemaal wel dat we dat doen, maar waarom kampen we dan toch met overgewicht ? Het gevaar schuilt soms in een klein hoekje, waar we ons totaal niet van bewust zijn.

Of misschien weet je wel heel goed wat je precies verkeerd doet, maar ontbreekt het je aan de motivatie om het anders aan te pakken.


Laat jouw levensstijl eens onder de loep nemen door een deskundige.

Op basis van jouw eet- en bewegingsdagboek analyseert gediplomeerd diëtiste Daisy Liebaut waar jouw valkuilen zich situeren en stelt een alternatief voor dat haalbaar is voor jou en waar jij je goed bij voelt.

Worstel jij met jouw gewicht en wil jij onder deskundige begeleiding gewicht verliezen of bijwinnen, maak dan vandaag nog een afspraak met de diëtiste.
Niet alleen is dit een verantwoorde manier om blijvend gewicht te verliezen of bij te winnen door het wijzigen van jouw eetpatroon, maar het werkt tevens als een stimulans door de herhaaldelijke controles tijdens de welke jouw evolutie wordt gemeten. Dit binnen de discretie van een consultatie.
Diëtiste Denderleeuw
Diëtiste Denderleeuw
Diëtiste Denderleeuw
Diëtiste Denderleeuw
Diëtiste Denderleeuw
© Diëtiste Daisy Liebaut - Webdesign by WSManaging